Scavolini suhtlusköök - Artskill
  • Artskill & Scavolini Store Tallinn // Tööstuse 47B, Tallinn
  • artskill@artskill.ee // scavolini.tallinn@gmail.com

Artskill 558 1978 // Scavolini 515 4679

Kaks Itaalia ikoonilist brändi Scavolini ja Diesel on üheskoos andnud elu täiesti uuele nähtusele, milleks on Diesel Social Kitchen. See on „suhtlusköök“ oma vintage laengu ja rokkiva hingega. Köök on soojalt vastu võetud ja saavutanud suurt edu just atraktiivse disaini austajate seas. 

 

 

Diesel Social Kitchenit iseloomustavad ebatavalised kombinatsioonid, kus kõik tööstusliku välimusega detailid mõjuvad üllatavalt koduselt, meenutades “romantilist garaazi keskkonda”. Materjalidest on esindatud uued ja taas kasutusele võetud vanad, mille kohta saab öelda, et „elasid kord“. Klaas, metall ja puit on kõik töödeldud nii, et mõjuda pisut kulunud ilmega – näiteks indigosinised köögiuksed on sama värviefektiga, nagu Dieseli “pestud” teksapüksid. Retrostiili rõhutavad jõuliselt ägedad käepidemed ja i-le panevad täpi Misfits aksessuaarid. 

 

Olete oodatud Diesel Social Kitchen suhtlusköögiga tutvuma meie salongi aadressil Tööstuse 47a, Tallinn.