Scavolini Aquo vannituba

Nippe parima vannitoa disainimiseks

Vittorio Naldi, Suurbritannia Scavolini juht, jagas hiljuti näpunäiteid sellest, kuidas iga kodu üks kõige kasutatavamaid ruume – vannituba – nutikalt ja ruumi maksimaalselt kasutavalt sisustada. Kuigi vannituba on kasutusel mitmetel erinevatel eesmärkidel enesehügieenist pesu pesemise ja tarvikute hoidmiseni, siis ei tähenda see seda, et see ruum hea välja ei saaks näha.

Lapsed armastavad värve ja seetõttu on perekeskne vannituba ka perfektne koht, kus julgete värvidega sisustada. Selleks sobib hästi Scavolini Aquo vannitubade kollektsioon. Näiteks on võimalik valida endale seinale kinnitatav kraanikausikapp koos poleeritud klaasist tasapinnaga värvitoonis Alaska Blue. Lisaks on ruumi võimalik säästa väikeses vannitoas, kui kasutada seinapinda avatud riiulite paigutamiseks. Seal saab mugavalt igapäevaseid vajalikke kosmeetikatooteid ja tihti kasutuses olevaid asju kergesti kätte.

“Kui tõstame erinevad kapid ja riiulid põrandalt seinale ja tekitame niimodi rohkem nähtavat põrandapinda, siis sellega loome visuaalselt tunde, et vannituba on suurem,” sõnab Vittorio ja lisab: “multi-funktsionaalne riiul nagu on Aquo sarja valikus pakub korraga mitut hüve – hoiustamispinda, valgustust ja peeglit. Ühendades vajaliku, saab hoida veel rohkem ruumi kokku.”

Soovitame kõikides vannitubades, ka suurtes, kasutada kappide asemel sahtleid. Kuna sahtleid saab lõpuni välja tõmmata, siis ei jää ükski asi kapi tahanurka peitu ja kogu hoiustatav pind on maksimaalselt ära kasutatud. Sellesama Aquo sarja mooduli üks olulisi omadusi on suur mahutavus, mis on eraldi väiksemateks üksusteks jagatud. See on nutikas viis pere vannitoa süsteemselt korras hoidmiseks – igal asjal on oma kindel koht.

“Palju teravaid nurki teevad pisikese ruumi visuaalselt väiksemaks, kui ta tegelikult on,” sõnab Vittorio. “Nii ongi ka Aquo kollektsioonis kraanikausimoodulid ümarate joontega ja integreeritud kraanikausiga,” lõpetab Vittorio nippide jagamise.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga