FORMALIA OUTDOOR väliköök Scavolini

Välihooaeg Scavoliniga

Scavolini köök on alati olnud disaini, funktsionaalsuse ja elegantsi sünonüümiks ning uue Formalia Outdoor kollektsiooniga alustab Itaalia ettevõte väliköökide tootmist. Soov luua kodusemaid ja külalislahkemaid väliruume viis selle uue liini sünnini, mis ühtlasi tähistab pöördepunkti ettevõtte ajaloos. 

Formalia Outdoor kaasaaegset ja funktsionaalset disaini iseloomustavad erilised detailid nagu integreeritud käepidemetega raamitud uksed ja Status Wall System– avatud moodulstruktuur, mis on saadaval kolme erineva viimistlusega: roosteterane, must ja titaan. Madalamate või avatud elementide integreerimine täiustab sümmeetriate mängu, luues konkreetse kujuga multifunktsionaalseid lahendusi. 

Formalia Outdoor on väga kasutajasõbralik köök, mis suudab luua täiusliku dialoogi ümbritseva amtosfääriga. Tänu tipptasemel materjalivalikule ja disainile, kus on pööratud tähelepanu igale pisimale detailile, kannab Scavolini kollektsioon en plein air mugavust ja seda alati Made in Italy tipptaseme lipu all.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga