BORA Pure vs BORA X Pure

Kõige populaarsemad BORA pliidiplaadi süsteemid on BORA Pure ja BORA X Pure. Esmapildul tunduvad need kaks süsteemi peaaegu eristamatud, kuid mõned erinevused neil kahel siiski on.

BORA Pure

BORA Pure esitleb end kompaktse süsteemina, millel on silmatorkav disainielement – õhu sisselaskeotsak on saadaval kuues erinevas värvitoonis. See võimaldab integreerida isikliku maitse igasse köögikeskkonda. BORA Pure’i ekstraktori võimsustase kohandub automaatselt olenevalt praegusest toiduvalmistamise käitumisest. Minimalistliku disainiga süsteemil on nelja keedualaga induktsioonpliidiplaat, kus on ruumi kuni neljale 24 cm potile. Ümmargune õhu sisselaskeotsik kaheksa keskelt välja kiirgava rõngaga asub täielikult süvistatud süsteemi keskel. BORA Pure hiilgab kvaliteetsete materjalidega, nagu SCHOTT® klaaskeraamika ja selle esmaklassilise töötlusega ning on saadaval nii väljatõmbeõhu kui ka retsirkulatsiooniga mudelitena.

Elegantne BORA X Pure’i saab integreerida igasse kööki. Omanäolise disainiga õhu sisselaskeotsik on kergelt süvistatud pliidiplaadi keskele ja seda saab erineva välimuse saamiseks keerata. Kallutamismehhanism võimaldab õhu sisselaskeotsikut hõlpsalt eemaldada ja uuesti sisestada.

Vaata BORA Pure kohta rohkem siit

BORA X Pure

X Pure õhupuhasti, pliidiplaadid ja funktsioonid on kompaktselt juhitavad vertikaalse puutetundliku liuguriga keskse puutetundliku juhtpaneeli (sControl) kaudu. BORA X Pure on kasutamisel äärmiselt vaikne ning toiduaurud ja -lõhnad neutraliseeritakse ülitõhusa aktiivsöe funktsiooniga. Selle eriti suure pinnaga induktsioonkeedualad võimaldavad keedunõusid täielikult ja ühtlaselt kuumutada koos sildamise funktsiooniga, muutes toiduvalmistamise ülisuurte pannide ja röstritega palju lihtsamaks, kuna eesmist ja tagumist keeduala saab kombineerida.

2020. aastal turule tulnud Bora X Pure on koju toonud juba neli ihaldatud auhinda, Plus X Award, iF DISAINAUHTA, Red Dot Award: Winner 2020 ja Plus X eriauhinna „Aasta parim toode 2020”.

Vaata BORA X Pure kohta rohkem siit 

 

BORA X PureBORA Pure
Intuitiivne S-controlIntuitiivne S-control
Eriline disainMinimalistlik disain (otsikute värve saab muuta)
eSwapeSwap
Keedualasid saab kombineerida4 ülisuurt eraldi keeduala
Lihtne puhastadaLihtne puhastada
Minimaalne heliMinimaalne heli
Muutuv soojuse säilitamise funktsioonAutomaatne väljatõmbe juhtimine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga